2019 metų pavasario mados tendencijos vyrams

Vyrų striukėsMada sukasi ratu, ir tą geriausiai paliudija šiais metais į madą grįžtančios pavasarinės striukės vyrams bei daugybė kitų detalių. Štai kokius pagrindinius akcentus 2019 ųjų madingiems vyrams siūlo skirtingi mados namai, formuojantys bendras tendencijas.

Džinsiniai švarkeliai – striukės

Su trenksmu šį sezoną į mados pasaulį grįžta džinsas. Džinsai ir džinsiniai audiniai visur: tiek vyrų, tiek moterų garderobuose, tiek lauko, tiek vidaus drabužiuose. Ryški tendencija – šiltesnė, pašiltina arba lengva pavasarinė džinsinė vyriška striukė. Jeigu tokios dar neturėjote, pats metas apie ją pagalvoti. Galbūt kaip tik geras laikas prieš prasidedant pavasario sezonui apsirūpinti šiltais ar vėsesniais gražiais drabužiais, tokiais kaip pavasarinės striukės? Aišku, išlieka madinga ir klasikinė oversize parka tipo pavasarinė vyriška striukė, ypač chaki spalvos. Taip pat lieka madoje ir siauri boobmerjacket tipo švarkeliai.

Juodos odos kostiumai

Tarsi laukinis atskalūnas – šiais metais galite pavasarį sutikti juodos spalvos kostiumu. Kostiumas ne oficialus, o labiau primenantis istorinius rokerių, metalistų ar baikerių laikus. Skirtumas tik toks, tad specialiai šiai tendencijai dabar yra užsakomos ir siuvamos naujos kolekcijos drabužių.

Blizgantys lietpalčiai

Dar viena ryški tendencija tiesiog perskros vyrų mados pasaulį – tai ryškiaspalviai, ilgi, dideli ir iššaukiantys, blizgūs lietpalčiai, pasiūti iš į gumą panašios dirbtinės odos. Šis sintetinis gestas taip pat yra ir koja kojon su veganiškomis tendencijomis pasaulyje einantis dalykas. Kadangi tokie prekių ženklai kaip melissa ir kiti jau seniai propaguoja veganišką produkciją: avalynę be odos ar kailio, lauko drabužius, pagamintus visiškai nenaudojant gyvulinės kilmės produktų, pasitelkiant jų sintetinius pakaitalus. Guminis didžiulis spalvotas lietpaltis pavasariui vyrams – tai puikus būdas ir parodyti savo požiūrį į ekologijos problemas, gyvūnų išnaudojimą. Aišku, tiks ne kiekvienam, nes daug žmonių vis dar nori išlikti ištikimi klasikai.

Daug kišenių

Dar viena mada šiam sezonui vyrų drabužinėje – daug kišenių. Praėjo vientiso monolitinio silueto epocha, grįžta daugybė kišenių, užtrauktukų, sagų… Madingi ir specialūs pririšami maišeliai, rankinės, diržai su kišeniais (tarsi turgaus prekybininkų). Visi kiti neeiliniai sprendimai.

Platūs spalvoti marškinėliai

Tarsi Havajuose galėsite vaikščioti plačiais spalvotais, gėlėtais marškinėliais, primenančiais maudymosi marškinėlius. Tik taip eisite po miestą, apstatytą mūriniais pastatais. Ši tendencija aišku neprigis visiems, nes daug kas išliks ištikimi klasikiniams sprendimams.

Ramaus kaimo gyvenimo dvelksmas

Megztiniai su piešiniais, lininiai drabužiai, šviesi skrybėlė, kelnės atbrizgusiais galais ir kiti elementai, sukuriantys lėto gyvenimo kaime pojūtį – visa tai taip pat bus madinga šį sezoną.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *